Dintii ingalbeniti

Dintii ingalbeniti

Colorarea dintilor poate fi cauzata de consumul frecvent al unor alimente (cafea, cola, vin rosu, ceai negru), de fumat sau de inaintarea in varsta.

Exista posibilitatea ca dintii sa fie colorati ireversibil (coloratiile nu pot fi indepartate prin igienizare orala sau albire) datorita fluorzei (intoxicatie cu fluor datorata consumului excesiv) sau tratamentului indelungat cu antibiotice din grupa tetraciclinelor facut in copilarie, atunci cand avea loc mineralizarea smaltului.

Coloratiile pot varia de la galben, galben-maroniu, maroniu, gri, gri-negru sau pete albe, in functie de cauza producerii lor.

De multe ori coloratia dintilor este data de placa bacteriana veche existenta pe suprafata dintelui si de tartru, ca urmare a unei igiene deficitare si/sau incorecte.

Vizita la stomatolog de doua ori pe an in care se va face igienizarea orala (detartraj si periaj profesional) va avea ca rezultat indepartarea placii bacteriene, a tartrului, a petelor de cofeina, nicotina, vin rosu. Pentru mentinerea rezultatului insa, pacientii trebuie sa intretina o igiena corecta si acasa conform sfaturilor primite de la medicul stomatolog care le va indica metodele adecvate.

Pentru un consult gratuit si informatii suplimentare puteti vizita cabinetul nostru situat la 2 minute de intersectia Str. Mihail Sebastian cu Calea 13 Septembrie (deasupra sediului BRD agentia Rahova), unde va asteapta, intr-o ambianta placuta, o echipa competitiva de medici care au la dispozitie cele mai dotari in domeniu.

Pentru un consult gratuit si informatii suplimentare puteti vizita cabinetul nostru situat in sectorul 5, Intersectia Str. Mihail Sebastian cu Calea Rahovei, Bloc 75A Rahova, sc. 1, et. 1, ap. 2, interfon 02 (deasupra sediului BRD agentia Rahova)

Suna-ne 021.336.84.78